Lijsttrekker GR 2018

VVD’er Carlos Genders is afgelopen woensdagavond unaniem door de leden van de VVD in Leusden benoemd tot lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2018.

Carlos hierover: “Ik vind het een enorme eer om de nieuwe lijst te mogen aanvoeren. De afgelopen periode heeft de fractie er hard aan gewerkt om de VVD opnieuw stevig op de kaart te zetten en samen met de andere partijen in de raad Leusden, Achterveld én Stoutenburg tot een betere gemeente te maken.

De VVD komt nu met een nieuw, prikkelend, progressief liberaal en rechtsgroen programma. De VVD verdient het om dat in het college waar te gaan maken. Ik heb er bijzonder veel zin in!”

Carlos Genders (47) woont sinds 2003 in de Eurowoningen Leusden met Petra, is vader van twee dochters van 10 en 7 en van een 1 jaar oude Labrador. Overdag geeft hij bij ingenieurs- en adviesbureau Royal HaskoningDHV uit Amersfoort leiding aan teams die de Nederlandse bruggen, sluizen, viaducten en wegen integraal veiliger en betrouwbaarder maken.

Tegelijkertijd hebben de leden ook de voorlopige groslijst en het verkiezingsprogramma vastgesteld. De groslijst bevat een mooie mix van bekenden en nieuwe gezichten. Het programma zet in op betere bereikbaarheid en aantrekkelijkheid van Leusden, meer aandacht voor onze jeugd en zorg, daadwerkelijk beleid vanuit de bril van onze inwoners en duurzaam groen in letterlijke én figuurlijke zin.

foto (c) Kees van den Heuvel

Eén gedachte over “Lijsttrekker GR 2018”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.